Accessibility Links

National 2

5 films

A competition section with shorts and documentaries made by Albanian filmmakers from around the world, most of them premiering at DokuFest.

Available to view online only in Germany, Switzerland and Sweden from 6-14 August, 2021.

Programi konkurrues me filma të shkurtë dhe dokumentarë të realizuar nga kineastë shqiptarë nga e gjithë bota, shumica e tyre shfaqen premierë në DokuFest.

I disponueshëm online vetëm në Gjermani, Zvicër dhe Suedi nga data 6-14 Gusht, 2021.

Content included in this bundle

Tongue free, Tongue tied - Goje ka, Goje ska (2020)
Documentary 11min
Mother Marte - Nëna Marte (2020)
Documentary 11min
The Flowers are Gone - Lulet mungojn (2020)
Documentary 15min
July (2021)
Fiction 12min
A Child - Një Fëmijë (2020)
Fiction 15min