Accessibility Links

12 K Marx Street (2019)

Drama 15min

The Woman pours herself a cup of coffee and sits in the same place, at the same time, every day, calling the same number on her phone. One day, her call is unexpectedly answered.

Gruaja i vë vetës një filxhan me kafe dhe ulet çdo ditë në vendin e njëjtë, në kohën e njëjtë, duke thirrur numrin e njëjtë në telefon. Një ditë, telefonata e saj papritmas merr përgjigje.

Director

Irine Jordania

Cinematographer

Gigi Samsonadze

Cinematographer

Tato Kotetishvili

Languages

English, Georgian, Russian

Subtitles

Albanian, English

Country

Georgia