Accessibility Links

A Child - Një Fëmijë (2020)

Fiction 15min

The married couple Krenar and Blerta are trying to have a child for a long time, but unfortunately it doesn’t happen. Blerta’s husband denies going through the tests of fertility. Not only is their relationship in a crisis, Krenar’s mother, ascertain of Blerta’s incapability of getting pregnant, urges him to find another wife.

Një çift i martuar për një kohë të gjatë provojnë të kenë fëmijë, por kjo nuk ndodh. Gruaja është në rregull nga analizat mjekësore, kurse burri nga krenaria nuk pranon të kontrollohet, që të mësohet e vërteta. Akuza mbi gruan për paaftësinë e lindjes arrinë pikën më të rëndë nga familjarët e burrit, ndërsa marrëdhënia në mes çiftit dhe e ardhmja e tyre është në krizë.

Director

Bekim Guri

Producer

Ilir Hasanaj

Cinematographer

Latif Hasolli

Editor

Latif Hasolli

Sound

Engert Keçi

Language

Albanian

Subtitles

English

Country

kosova