Accessibility Links

Beyond the Dream (2020)

Documentary 20min

The protagonist is now 18 years old. At the age of 10 to 13 he weighed about 100 kilograms. He also had severe bronchitis. The parents, having no other option to cure him, decide to orient him in sports. He is now a three-time Balkan champion, and a one-time European champion, and aims to reach the pinnacle of success in the World.

Protagonisti tash është 18 vjeç. Në moshën 10 deri në 13 vjeç ai peshonte 100 kilogramë. Ai po ashtu kishte bronkit të rëndë. Duke mos pasur opsion tjetër për ta kuruar prindërit vendosin ta orientojnë atë në sport. Tani ai është tri herë kampion ballkanik dhe një herë kampion evropian, dhe synon të arrijë majat e suksesit në botë.

Director

Xhemajl Avdyli

Producer

Xhemajl Avdyli

Cinematographer

Rron Ismajli

Language

Albanian

Country

kosova