Accessibility Links

Bushi (2021)

Documentary 15min

A daughter left fatherless, a film that addresses the cases of the missing people in Kosovo. A story about trauma and the kidnapping of an innocent man by Serbian military forces that left him presumed missing until this day.

Një vajzë e lënë pa baba, një film që adreson çështjen e të zhdukurve në Kosovë. Një histori për traumën dhe kidnapimin e burrit të pafajshëm nga forcat e ushtrisë serbe që e lanë atë të konsiderohet i zhdukur deri më sot.

Director

Ben Gorani

Director

Hana Sedolli

Producer

Dokufest

Cinematographer

Ben Gorani

Editor

Ben Gorani

Editor

Hana Sedolli

Editor

Leart Rama

Editor

Hana Sedolli

Language

Albanian

Subtitles

English

Country

Kosova