Accessibility Links

Genius Loci (2019)

Fiction 16min

There is chaos everywhere: in her head and outside, in the big city. Things are taking on a life of their own. Young Reine is on the search, but she does not know what she is looking for. In delicate drawings and fluid animations, we see the world through her eyes and her perception becomes tangible.

Kaos gjithandej: në kokën e saj dhe jashtë saj, në qytetin e madh. Gjërat po bëhen të vështira për tu kontrolluar. Reina e re është në kërkim, por ajo nuk e di se çka po kërkon. Në vizatime delikate dhe animacione të lëngshme, ne shohim botën përmes syve të saj dhe perceptimi i saj bëhet i prekshëm.

Director

Adrien Mérigeau

Producer

Amaury Ovise

Animator

Alan Holly

Animator

Camille Chao

Animator

Camille Monnier

Animator

Chenghua Yang

Animator

Céline Devaux

Animator

Hefang Wei

Animator

Lisa Matuszak

Animator

Rui Chang

Animator

Vaïana Gauthier

Language

French

Subtitles

Albanian, English

Country

France