Accessibility Links

July (2021)

Fiction 12min

Metin celebrates his birthday, his friend Hassan surprises him with a cake. He remembers his tragic, romantic, cheerful and mysterious birthday on July 25th, 1963. One day before the earthquake which destroyed 80 percent of the city of Skopje.

Metini e feston ditëlindjen, shoku i tij Hassani e befason atë me një tortë. Ai e kujton ditëlindjen e tij tragjike, romantike, gazmore dhe misterioze më 25 korrik 1963. Një ditë para tërmetit që shkatërroi 80 për qind të qytetit të Shkupit.

Director

Sezer Salihi

Producer

Sezer Salihi

Cinematographer

Genc Halimi

Languages

Macedonian, Albanian, Turkish

Subtitles

Albanian

Countries

North Macedonia, kosova