Accessibility Links

Lokja (2021)

Documentary 6min

An experimental yet touching short documentary, centered around the director’s grandma, and her enchanting battle with stage one Alzheimers Disease.

Një dokumentar i shkurtër eksperimental megjithatë prekës, i përqendruar rreth gjyshes së regjisores dhe betejës së saj magjike me shkallën e parë të sëmundjes së Alzheimerit.

Director

Jon Nila

Producer

DokuFest

Cinematographer

Albana Nila

Cinematographer

Jon Nila

Editor

Gencer Tatar

Sound

Jon Nila

Language

Albanian

Country

Kosova