Accessibility Links

Memorable - Mémorable (2019)

Animation 12min

Louis, an artist, and his wife Michelle have been experiencing strange events for a little while now. The world around them seems to be changing. Slowly, furniture, objects, and people become less real. They deconstruct, disintegrate.

Louisi, artist, dhe gruaja e tij Michelle kanë përjetuar ngjarje të çuditshme tash e ca kohë. Bota rreth tyre duket se po ndryshon. Ngadalë, mobiliet, objektet, dhe njerëzit bëhen më pak reale. Ato shkatërrohen, shpërbëhen.

Language

French

Subtitles

Albanian, English

Country

France