Accessibility Links

Mother Marte - Nëna Marte (2020)

Documentary 11min

In a village in Albania lives a 90 year old mother. She prays every day for the children and grandchildren living abroad for their happiness. In her old chest she has prepared the dress embroidered with her hands for the day of her death.

Në një fshat në Shqipëri jeton një nënë 90 vjeçare. Ajo lutet çdo ditë për lumturinë e fëmijëve dhe nipërve të saj që jetojnë jashtë vendit. Në gjoksin e saj të plakur ajo ka përgatitur fustanin e thurur me dorë për ditën e vdekjes.

Director

Dorina Toçi

Producer

Eol Çashku

Cinematographer

Fatjon Shusha

Editor

Fatjon Shusha

Language

Albanian

Country

Albania