Accessibility Links

This Rain Will Never Stop (2020)

Documentary 1h 42m

This Rain Will Never Stop takes the audience on a powerful, visually arresting journey through humanity’s endless cycle of war and peace. The film follows 20-year-old Andriy Suleyman as he tries to secure a sustainable future while navigating the human toll of armed conflict. From the Syrian civil war to strife in Ukraine, Andriy’s existence is framed by the seemingly eternal flow of life and death.

This Rain Will Never Stop e shpie audiencën në një udhëtim të fuqishëm, mahnitës vizual përmes ciklit të pafund të luftës e paqes së njerëzimit. Filmi ndjek 20 vjeçarin Andriy Suleyman teksa përpiqet të sigurojë të ardhme të qëndrueshme derisa vrojton faturën njerëzore të konfliktit të armatosur. Nga lufta civile siriane te konflikti në Ukrainë, ekzistenca e Andriyt kufizohet nga rrjedha në dukje e përjetshme e jetës dhe vdekjes.

Languages

Arabic, German, Kurdish, Russian, Ukrainian

Subtitles

Albanian, English

Countries

Ukraine, Latvia, Germany, Qatar